Beständighet och säkerhet!

Ingarp Träskydd är ett av landets ledande träskyddsföretag och erbjuder högsta kvalitet, beständighet och säkerhet inom alla våra produktområden.

Impregnering

Vi  har fyra anläggningar och kan därmed erbjuda en mångfald av behandlingsklasser som: NTR klass A, AB, och Gran. Vi är även certifierade för KOMO som gäller på den holländska marknaden.

Läs mera.
Brandskydd

Vi använder oss av ett brandskyddsmedel som är miljövänligt och uppfyller myndigheternas brandkrav. Produkten är CE märkt och kontrollerad av SP samt certifierad av DNV.

Läs mera.
Ytbehandling

Läs mera.

Årets företagare 2022

Årets företagare 2022– Ingela och Ulrik Lindgren

”Årets företagare har sedan starten 1973 varit pionjärer inom sitt område och var en gång i tiden först i världen med att få skyddscertifiering av brandskyddat trä av Det Norske Veritas. Företagarna har med bibehållen lönsamhet lyckats öka omsättningen och investerat för att hela tiden ligga i framkant både gällande arbets-, process- och produktmiljö. De har genom detta fått en betydande position i branschen och fortsätter att investera i personal och miljö vilket ger goda möjligheter till fortsatt ökad omsättning och lönsamhet. De båda delägarna är också måna om sin bygd och gör sina inköp så lokalt det är möjligt"
Årets företagare 2022 i Eksjö kommun är Ingela Lindgren och Ulrik Lindgren.

Öppettider

Måndag-torsdag 7.00-15.30 (frukost 9.30-10.00, lunch 13.00-13.30)
Fredag 7.00-12.30 (frukost 9.30-10.00)